Crvena boja je vladarica ove jeseni

| Fashion |

Instagram / @mood_goals

Iako se boje poput crvene najčešće povezuju s proljećem i ljetom, uvjeravamo vas da je crvena boja već sada preuzela jesen. Crvena boja najpoželjnija je boja u svim modnim kombinacijama ove jeseni.

Ove sezone već smo pričali o crvenim čizmama i modnim dodatcima koji su apsolutni must-have. Crvena boja proširila se preko modnih dodataka i na našu odjeću. Odijelo u crvenoj boji trenutno je najtraženija modna poslastica, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga kako ga nositi. 

Tek što ste pomislili da crveno odijelo nije za svaki dan te da zahtjeva posebna stiliziranja, reći ćemo vam da se varate. Crveno odijelo nosivo je kao svakodnevni odjevni odabir, a genijalno izgleda u ležernoj kombinaciji s bijelim tenisicama.

Instagram / @miss_gunner / @pau_eche

Ako volite modno provokativnije i izazovnije kombinacije, crveno odijelo će vam u tome pomoći. Odaberite hlače s viskom strukom, koje ćete kombinirati s uskim korzetom, a kombinaciju dovršiti s jaknom sakoa. Također, ispod sakoa možete obući i samo grudnjak. Ako se osjećate dovoljno odvažnima, odaberite monokromatsku kombinaciju gdje ćete od glave do pete biti odjeveni u crvenu boju.

Instagram / @ana_d_armas / @douzestudio

Crveno odijelo primjerno je i za poslovan izgled. Kombinirajte ga s majicama s povišenim ovratnikom ili uz druge decentnije komade odjeće.

Instagram / @byfatimasaqlain / @fashionfirst91

Nemojte se bojati crvene boje već razvedrite svoju jesensku garderobu hit crvenim odijelom

Instagram / @taniahergenhahn