Corset čizme su Rihannin go-to ove jeseni

| Fashion |

Na svojem Instagram profilu Rihanna je podijelila niz fotografija na kojima nam je pokazala kako nosi svoju modnu marku Fenty na više načina.

Noseći tamno sivi džemper s remenom koji ističe struk, RiRi je look upotpunila tonalnom bejzbol kapom, krupnim lančanim nakitom i sivim hlačama rezanim kod gležnjeva koje su isticale njezine corset čizme.

No, nije se tu zaustavila. Nastavila ispunjavati svoj profil i pokazala različite lookove. Odlučivši se za plavu i bijelu paletu boja, obukla je strukturirani prugasti mornarski blejzer preko crne dukserice i biciklističke kratke hlače, a sve je ponovno upotpunila corset čizmama.

Instagram/@badgalriri

Hoćemo li slijediti Rihannu i, ove jeseni, upotpuniti svoju garderobu corset čizmama? Vrijeme će pokazati, a do tada ćemo nastaviti uživati u lookovima koje nam Rihanna svakodnevno servira.

Rihanna je svoje čizme prvi put pokazala na Instagramu prije revije Savage x Fenty tijekom New York Fashion Weeka.

Revije je bila  jednako inkluzivna i raznolika kao što smo i očekivali,a dizajnerica je ovog mjeseca otvorila svoj prvi Fenty pop-up tijekom pariškog tjedna mode koji će biti otvoren od 23. rujna do 12. listopada u Galeries Lafayette na Avenue des Champs-Elysées.

Instagram/@badgalriri