Converse x Missoni - najuzbudljivija modna suradnja ljeta

| Fashion |

Converse Chuck Taylor x Missoni All Star ‘70 i Deck Star
Converse Chuck Taylor x Missoni All Star ‘70 i Deck Star

 Converse je jučer najavio kako će uskoro lansirati posebnu limitiranu kolekciju koju je za njih dizajnirala talijanska modna kuća Missoni. Dva modela poznatih starki koje su odlučili redizajnirati su "standardne" Converse Chuck Taylor All Star ’70 i Converse Chuck Taylor Deck Star tenisice.

Prvi puta su se pojavile na Milanskom tjednu mode, a sada ćemo ovu ljetnu modnu suradnju napokon vidjeti i na policama. Inspiraciju za dizajn tenisica su pronašli u muškoj Missoni kolekciji koja je prikazana za proljeće 2015., a glavni akteri su bili moderni, urbani dečki surferskog stila.

Missoni x Converse Chuck Taylor All Star ’70.
Missoni x Converse Chuck Taylor All Star ’70.
 

Za sve one koji su jedva čekali vidjeti Converse x Missoni kolekciju, moramo reći da se već na prvi pogled vidi razlika između novih modela. Missoni je poznat po svom zig-zag uzorku, no ovoga su se puta ipak maknuli od svojeg klasičnog, prepoznatljivog znaka. 

Converse je pak poznat po modnim suradnjama, te je već ranije ove godine lansirao Andy Warhol i Comme De Garçons kolekciju. Nova dva Converse modela biti će dostupna za kupnju od 17. srpnja i to u odabranim prodavaonicama diljem svijeta. Redovna cijena im je 200 dolara ili našim rječnikom - oko 1 400 kuna.

Missoni x Converse Chuck Taylor Deck Star
Missoni x Converse Chuck Taylor Deck Star