Coded Edge novi je nakit na domaćem modnom nebu

| Fashion |

„Coded Edge“  nova je modna marka na hrvatskoj modnoj sceni koju smo imali prilike nedavno vidjeti na reviji modne marke „Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš“, a sada su predstavili svoju prvu kampanju za sezonu jesen/zima 2012. Zaštitna lica kampanje su blogerica i modna novinarka Ana Bacinger, Ana Buljević iz Midikenn te Tomislav Hvasta. Fotografski dio odradio je mladi fotograf Jure Perišić, dok je make up djelo Mie Persi.

Coded edge jesen/zima 2012/13

Modni dodatci Coded Edge prepoznatljiv su po čistim geometrijskim linijama koje su lišene bilo kakvog ukrašavanja ili dotjerivanja. Stilizirani geometrijski simboli naglašavaju intenzitet moderne avangarde koja vas uvodi u svijet Coded Edge minimalizma.

Jesenska kolekcija inspirirana je underground scenom New Yorka te se kao takva savršeno uklopila u priču dizajnerskog dua Ogi Antunac i Zorana Mrvoš, koji su i za svoju prošlu odabrali Coded Ege nakit kao dio svog modne vizije. Inače, ovaj nakit je izrađen od pleksiglasa s dodatkom lanaca i kvačica koji su u ovom slučaju preuzeli dekorativnu ulogu. Visoki sjaj akrila u kombinaciji s tamnim lancima dnevnom, ali i večernjem looku daju sasvim novu dimenziju.