Coca Cola light predstavila neodoljive Moschino limenke

| Fashion |

Coca Cola light predstavila neodoljive Moschino limenke
Coca Cola light loves Moschino

Coca Cola je oduvijek poznata kao brend koji rado surađuje sa brendovima i celebrityjima, a svake sezone postaju sve inovativniji. Njihova originalna limenka predstavljena je 1955. godine kada je crvena pozadina s bijelim dijamantom postala univerzalna asocijacija na ovo osvježavajuće piće.

Iako je Moschino već surađivao s Coca Colom, u sklopu Milano Fashion Weeka predstavljena je nova suradnja obožavanog talijanskog brenda i Coca Cole light. "Coca Cola light loves Moschino" kolekcije predstavljena u obliku 3 vrlo različite limenke, no sve jednako povezane s poznatim brendom.

Coca Cola light predstavila neodoljive Moschino limenke
Moschinov dizajn za Coca Colu light oduševljava na prvu

Limenka s kravljim uzorkom prva je poveznica na Moschino koji je upravo taj animalni uzorak često provlačio kroz svoje kolekcije. Ružičasta limenka sa srcima oda je posljednjom Moschinovoj kolekciji, onoj inspiriranoj Barbie lutkom koju smo prije nekoliko dana mogli vidjeti u Milanu, dok zadnja limenka sadrži grafikon za pregled očiju i jedan je od njihovih inovativnijih dizajna.

Zasad je poznato kako će se ove preslatke limenke, ali i boce od 500ml i 1,75l prodavati samo diljem Italije počevši od prvog listopada, kada ćete i svaki dan moći osvojiti Moschino majicu zahvaljujući kodovima na dnu boca i limenki. Nadamo se da će ove preslatke Coca Cole light naći svoj put i do Hrvatske!