3 najbolja second hand dućana u Zagrebu

| Fashion |

Ulični ormar

Budući da se u modu, ciklički, vraćaju trendovi koji su prije mnogo godina bili in second hand dućani su idealno mjesto gdje možete pronaći trendi krpice.
Osim što je u njima vrlo raznolika ponuda vrlo modernih vintage krpica ustvari kada malo bolje razmislimo oni su i odličan način kako da podržimo sustainable modu odnosno kako da budemo eko-friendly.
Možda i najveća prednost kupovine u second hand dućanima jesu cijene. Vintage cool krpice po nevjerojatno niskim cijenama san su svake shoppingholičarke, a upravo to možete pronaći u second hand dućanima.
Mi smo istražili second hand dućane u Zagrebu i za vas izabrali najbolja tri. Prije nego što se odlučite na odlazak u second hand dućan imamo jedan savjet za vas: naoružajte se strpljenjem jer potrebno je među hrpom odjeće pronaći the krpicu.

Ulični ormar

1. Ulični ormar
Second hand dućan pod nazivom Ulični ormar smjestio se na adresi Jurišićeva 16 i ima odličnu ponudu vintage krpica. Ponuda je vrlo šarolika, ali second hand krpice su vrlo dobro uščuvane stoga vjerujemo kako svatko može pronaći nešto za sebe.
2. Textile House
Textile House second hand dućani nalaze se po cijelom gradu na čak deset lokacija, u Ilici, Šubićevoj, Savskoj i tako dalje. Za razliku od Uličnog ormara ponuda u Textile House-u je dosta komercijalnija, a na izbor imate nebrojeno puno krpica. Kolekcije se vrlo brzo mijenjaju, a cijene se znaju spustiti i do 5 kuna po komadu odjeće što je fantastično.
3. London Tex
Second hand dućan koji se nalazi na adresi Ilica 126 nudi vrlo kvalitetne komade odjeće. Tako u ovome second hand dućanu možete pronaći odlične kožne jakne od prave kože, bunde, markirane krpice. Cijene su nešto više no kvaliteta je odlična.