3 ekskluzivne linije Furla sunčanih naočala

| Fashion |

Otkrijte nove modne smjerove kroz originalne linije profinjenog duha.

Furla sunčane naočale za 2017. idealno dočaravaju modernu i zaigranu osobnost ovog globalno renomiranog branda, donoseći svijetu talijanski stil i eleganciju. Aktualna ljetna kolekcija nadopunjena je s tri ekskluzivne linije koje na prvi pogled osvajaju inovativnim dizajnom i upečatljivim detaljima.

Furla - 1345,00 kn

Linearne i iznimno lagane, ove unisex sunčane naočale izdvajaju se futurističkim prednjim dijelom te kombinacijom transparentnih i neprozirnih elemenata, čime se otkriva očaravajuća posvećenost detaljima.

Furla - 1345,00kn

Inovativni i jedinstveni, novi Furla modeli dizajnirani su za sve ljubitelje mode koji žele biti ukorak s aktualnim trendovima i u potrazi su za besprijekorno udobnim sunčanim naočalama.

Furla 1345,00kn

Dizajn koji je istovremeno minimalistički i nekonvencionalan, objedinjuje neke od najpopularnijih trendova sezone – izostanak metalnog mosta između okvira, atraktivne zrcalne efekte te tanke metalne ručkice i profile.

Furla 1345,00kn

Uz acetat, upotreba oblika i materijala inspiriranih proizvodima od kože, stalni je podsjetnik na svijet modnih dodataka branda Furla. Pronađite inspiraciju u originalnim modnim dodacima koji će savršeno upotpuniti vaš ljetni look i prepustite se uživanju u sunčanim danima uz novu dimenziju udobnosti.

Furla 1345,00kn

Prodajno mjesto je Optika Kobačić, Zagreb.