Cipele od ovog materijala obilježit će 2018. godinu

| Fashion |

Instgaram / @oliviafeliciaa

Osim uobičajenih materijala od kojih se rade cipele, kako onih prirodnih tako i umjetnik, na nogama smo nosili šljokice, perlice i razno razne tkanine poput velveta, a u 2018. godini naše će cipele dobiti potpuno novo ruho.

Pitate se koji li je to materijal koji će obilježiti 2018. godinu? Riječ je o samtu. Nakon što je velvet zavladao cipelama, samt će preuzeti to mjesto.
Samt je već lagano zakoračio u naše ormare, a pravi bum se tek očekuje. Samt smo navikli nositi najčešće na hlačama, ali nisu nam strani ni sakoi ili suknje od samta. Neočekivana pojava samta na cipelama, svakako će unijeti dašak nečeg novog u naše modne živote.

Cipele ne petu od samta
Mango je već zakoračio u nove modne trendove. Bijele cipele od samta već se nalaze u ormarima blogerica, a uskoro i u našima. Bijela boja vizualno produžuje nogu, a u suradnji s petom još će vas dodatno izdužiti. Zahvaljujući punijoj i ne pre visokoj peti, u ovim cipelama bezbrižno ćete hodati gradom.

Instagram / @mango

Gležnjače od samta na petu
Na-kd priredio je pravu modnu poslasticu. Gležnjače od samta u prekrasnoj milenijskoj ružičastoj boji koju obožavamo.

Instagram / @nakdfashion

Niske gležnjače od samta
Osim cjenovno prihvatljivih modnih brendova koji samo prate modnu scenu, jasno je da su ovaj trend pokrenule luksuzne modne marke. Bijele niske gležnjače daju naslutiti da će samt biti zastupljen u svijetlim bojama, barem za početak. 

Instagram / @elleryland