Najzanimljivije rasparene cipele u high-street trgovinama

| Fashion |

Pull&Bear

Modni brend Cèline započeo je bajku zvanu dvije različite cipele, ista modna kombinacija. Nije prošlo dugo vremena prije nego li su i high-street trgovine prisvojile ovaj tren i ponudile nam zanimljive cipele za još zanimljivije modne kombinacije.

Prvo su se pojavile one skupe dizajnerske varijante. Miu Miu predstavio je karirane balerinke s remenjem i trakicama koje se vežu. Suptilno, a opet zanimljivo (trakice su različitih boja). Također ni Fendi nije odolio ovom trendu. Crne cipele s ukrasima u dvije različite boje, svakako privlače pažnju.

Miu Miu / Fendi

Vrlo brzo su marke prihvatljive mode uvidjele ovaj trend. Zara je prva ponudila svoju verziju cipela u različitoj boji. Klasičan model natikača s petom, ali u apsolutno neočekivanoj crno-bijeloj rasparenoj kombinaciji. Isto tako nedugo nakon izašle su uske gležnjače na petu u crno-bež varijanti s time da je ovaj put svaka cipela bila pola-pola.

Zara 499,99 kn / 299,99 kn

No možda i najzanimljivije cipele sezone dolaze iz high-street trgovina marke Pull&Bear. Dvije metalik varijante cipela. Jedna u plavo-zelenoj, a druga u ružičasto-crvenoj varijanti. Ne možemo odlučiti koje su nam zanimljivije.  

Pull&Bear 299,99 kn