Cindy Crawford je na naslovnici časopisa Porter Edit

| Fashion |

Instagram/ @cindycrawford

Zanosna Cindy Crawford pozirala je za naslovnicu časopisa Porter Edit te pokazala fantastičnu figuru i u 53. godini.

Na golišavim fotografijama nije teško primijetiti mišićavo tijelo kojim se Crawford može pohvaliti, a sve zahvaljujući, kako kaže, redovnom vježbanju.

Instagram/ @cindycrawford

"Ponadali biste se da vaša tijela i nakon 30 godina rada imaju neku vrstu izdržljivosti. Ali, ja stalno želim raditi nove stvari kako bih zadržala svoju zainteresiranost. No, to je manje inspirativno kada pokušavate ponovno napraviti stare fotografije sebe. Samo želim biti okružena zanimljivim ljudima. To je ono što vrijedi za mene", rekla je Cindy za Porter Edit

Instagram/ @cindycrawford

Bivša uspješna manekenka prokomentirala je i nedavne fotografije za novu knjigu Russella Jamesa pod nazivom "Angel", na kojima je gola. "Razlog zbog kojeg sam to uradila djelomično se krije u mom razmišljanju o tome u kojim godinama više nije lijepo biti gol. Postoji li rok trajanja za sve nas? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 i 40 godina, ali ako brinemo o sebi, zašto ne?", rekla je Crawford. Ona dodaje kako je Russell samo na stvarnom mjestu zabilježio fotografije stvarne žene bez odjeće, puno šminke i štikli.

Iako se sa sjetom prisjeća mlađe sebe, Cindy je i danas na glasu kao jedna od najljepših žena svijeta. 

Instagram/ @cindycrawford