Ciara je apsolutno savršena u kampanji za Roberto Cavalli

| Fashion |

Poput mnogih dobrih priča, i ona između Ciare i Roberta Cavallija započela je s plesom. "Provela sam odličnu večer plešući s gospodinom Cavallijem prošle jeseni u Dubaiju i sada se moj san (da budem lice njihove kampanje) ostvario", rekla je Ciara (29) za portal Style.com o svojoj novoj ulozi ambasadorice brenda za jesensku kolekciju 2015.

"Počašćena sam mogućnošću da budem lice aktualne kampanje Roberta Cavallija", otkrila je popularna pjevačica i nadodala: "Odrasla sam diveći se prekrasnim kolekcijama i sanjala o tome kako ću ih jednog dana i nositi. Presretna sam što će sada i moj prijatelj Peter Dundas biti dio kreativnog tima i neopisivo se veselim njegovim kreacijama."

Ciara za Roberto Cavalli
Ciara za Roberto Cavalli

Ali prije nego Dundas premijerno pokaže svoje kreacije, možete ih vidjeti na Ciari u novoj video kampanji za poznatu modnu kuću. Snimke i video djelo su Francesca Carrozzinija, a Robert Rabensteiner radio je styling.

https://youtube.com/devicesupport

Neki će se možda prisjetiti kako ovo nije prvi Ciarin izlet u modne vode. U 2009. godini postala je muza Riccarda Tiscija za Givenchy, a nedavno je radila s Vogueovom Francom Sozzani na naslovnici svojeg novog albuma - "Jackie". "Oduvijek sam se divila modi, ali sa zdrave distance", Ciara je rekla u ekskluzivnom intervjuu za Style.com.

Ciara za Roberto Cavalli
Ciara za Roberto Cavalli

U jednoj pjesmi sa svojeg novog albuma pjeva: “Margiela, Pucci, Givenchy/All of that fly look good on me/Vaccarello, Jordan, Cavalli/Wanna know what’s next? Just wait on me.”

U ovome trenutku već jer radila s dva gore navedenih dizajnera, stoga se pitamo, što je sljedeće Ciara?