Chanelova revija inspirirana svemirom

| Fashion |

 Samo Karl Lagerfeld može poslati svoju reviju na putovanje u svemir! Jer upravo je tako izgledala Chanelova revija za kolekciju jesen-zima 17/18, baš kao putovanje kroz svemir. Najsjajnija zvijezda modnog svijeta, Karl Lagerfeld, na spektakularan je način prikazao posljednju kolekciju ove luksuzne francuske modne kuće.

Set je dizajniran tako da sve fashionistice svijeta barem na kratko transportira van ovoga svijeta, točnije, u ekskluzivno dizajniranu svemirsku postaju Grand Palaisa. Chanel je ovako još jednom pomaknuo modne granice izvan horizonta (doslovno!) te u sredini modne piste postavio raketu stvarne veličine.

Futuristički set inspiriran galaksijama zanimao je i brojna poznata lica koja su se našla u prvom redu: Anna Wintour, Pharrell Williams, Cara Delevingne, Lily-Rose Depp i još brojni drugi. 

Inspirirana svemirom, kolekcija za jesen-zimu sastoji se od sjajnih haljina, srebrnih odsjaja i astronautskih printeva. Materijali izgledaju kao da su došli iz svemira, a komadi su ukrašeni šljokicama, motivima planeta te metalik efektima. Odražavajući zvijezde, kolekcija naglašava crne, srebrne, sive, bijele te električno crvene i ljubičaste boje. 

U kolekciji nam se najviše sviđaju šik odijela, astronautski printevi na haljinama, futurističke metalik čizme, srebrne kožne jakne, tunike od tvida i još mnogo toga, a jedna fantastična torba koja nam je posebno zapela za oko je mini model u obliku rakete! Modeli su na glavi nosili vunene trake od kristala i bisera koje su imitirale krune.