Chanelov ruksak svi žele imati

| Fashion |

Chanelov ruksak svi žele imati

Išarani punky ruksak i Chanel? Rekli bismo da je to totalni oksimoron, no genijalan Karl Lagerfeld uvijek uspije iznenaditi, ali i oduševiti. Njegova eklektična umjetnička kolekcija za proljeće/ljeto 2014. izrodila je apsolutan trend - Chanel CC graffiti ruksak. Ruksak dolazi u dvije veličine, a izgledom je "crna ovca" brenda. Taman, išaran i s mnoštvom privjesaka, ruksak daje taj punky prizvuk kojeg ne sparujemo s velikom markom, no fashionisti su apsolutno poludjeli za njim.

Osim ruksaka, predstavljena je i takva torba, no ona nije dobila ni približnu popularnost. Ovaj ruksak je asesoar ljeta, a idealan je za hipsterske festivale, gdje će izgledati dovoljno neugledno da se uklopi, ali i dovoljno brendirano da vas zapaze.

Chanelov ruksak svi žele imati
Chanel CC graffiti ruksak

No sve bi to bilo u redu da ga ne prati i vrlo paprena cijena; Mali ruksak prodavat će se po cca $3400, a veliki po cca $3800 američkih dolara, što znači da ga studentice umjetničkih smjerova zasigurno neće posjedovati. Prodavat će se od 8. ožujka i u pariškom Coletteu.

Međutim, nudimo vam utjehu - samo je pitanje vremena kada će ga netko sasvim skinuti u svom DIY projektu, a onda ćemo svi nositi "Chanel"!