Chanel gumene čizme su idealne za jesen, a trenutno su i vrlo popularne

| Fashion |

Chanel

Svako godišnje doba ima svoje čari i svoje vrijeme i nakon ljeta jesan je baš ono što nam treba. Baloneri, crveno lišće, kesteni, bundeve i gumene čizme neka su od obilježja ovog doba godine. Iako je vrijeme još uvijek stabilno, sunčano i bez padalina ono ipak neće potrajati zauvijek. Jesen nam je odavno stigla stoga nas uskoro očekuju oblaci i kiša. Za takvo vrijeme nema bolje obuće od gumenih čizama koje štite naša stopala od kiše, a ove sezone su nam jedne posebne zapele za oko.

Chanel

Radi se o gumenim čizmama francuske modne kuće Chanel koje svakim danom postaju sve popularnije i popularnije među ljubiteljima mode, a nas ni ne čudi zašto.

Chanel

Čizme vrlo minimalističkog dizajna, dolaze u crnoj, bež i khaki boji teu kraćoj i višoj verziji preko koljena, naprijed ih krasi bijeli logo Chanela što je ono što ih čini tako neodoljivima i poželjnima. Na Chanel reviji za jesen/zimu 2022/2023 kombinirali su ih uz zimske čarape i tajice. Cijena im je 1.150 eura za kraću verziju i 2.200 eura za verziju iznad koljena.

Chanel