Cara Delevingne zvijezda novog filma!

| Fashion |

Cara Delevigne
Cara Delevigne
 

I dok Amanda Knox još jednom puni naslovnice ponovnom drugostupanjskom presudom kojom je osuđena na 28 godina zatvora za ubojstvo, redatelj Michael Winterbottom objavio je prvi trailer za svoj fantastični film temeljen na njenoj priči - "The Face Of An Angel", a premijera filma zakazana je sljedeći tjedan na Berlinskom filmskom festivalu.

Film inspiriran slučajem Amande Knox, prati priču o suđenju atraktivnoj američkoj studentici (s takozvanim licem anđela) kojoj prijete optužbe za ubojstvo jedne od svojih prijateljica - ubijenoj u seksualnoj igri koja je očito prešla granice igre. Mediji su uvjereni u njenu krivicu, dijelom i zbog njene divlje i lude prošlosti koja je kroz suđenje isplivala na površinu.

Američka novinarka Barbie Latza Nadeau autorica je knjige koja se bavi tragičnim ubojstvom britanske studentice Meredith Kercher na čijem primjeru analizira ulogu medija u sudskom procesu i fascinaciju današnjeg društva nasiljem.

"The Face Of An Angel"

Glavni glumci su Kate Beckinsale kao autorica knjige o sudskom postupku i Daniel Bruhl kao redatelj filma inspiriranog slučajem. Kako bi što bolje istražili priču, odlaze na mjesto zločina, u Italiju, gdje se Bruhlov lik izmućen detaljima i medijskim pritiskom nađe u svom osobnom paklu. U filmu se također pojavljuje britanska manekenka Cara Delevingne, koja glumi studenticu i Bruhlovu ljubav koja ga pokušava spasiti od svega.

Film bi trebao stići u kina krajem 2014. godine.