Caitlyn Jenner novo je zaštitno lice za H&M Sport!

| Fashion |

Caityln Jenner za H&M Sport
Caityln Jenner za H&M Sport

 Bilo je pitanje vremena kada će se Caitlyn Jenner pojaviti u prvoj modnoj kampanji! Sinoć je na Twitteru, ova 66-godišnjakinja ponosno objavila vijest kako je službeno imenovana novim zaštitnim licem za sportsku liniju poznatog švedskog modnog brenda H&M-a.

Bivša olimpijka podijelila je i fotografiju sa snimanja kampanje, na kojoj je možemo vidjeti, od glave do pete, obučenu u odjeću iz H&M Sport linije. Uz obećanje kako još puno toga uskoro dolazi, Caitlyn je ispod fotografije napisala da je "ponosna što može biti dijelom jedne tako inspirativne kampanje". Mi smo već zaintrigirani...

Caityln Jenner za H&M Sport
Caityln Jenner za H&M Sport

"Odabrali smo Caitlyn Jenner, jednu od najobožavanijih atletičarki svog doba, da bude dio kampanje za H&M Sport liniju jer želimo pokazati kako je sve moguće - u sportu, ali i u životu!", izjavio je službeni H&M-ov glasnogovornik. 

Ovo je još jedan u nizu visoko-profilnih projekata u kojima je Caitlyn uključena; da podsjetimo - prije svega nekoliko dana službeno je objavljena vijest o njenoj suradnji s najpoznatijom kozmetičkom kućom MAC, koja je najavljena za travanj!