C3 COLLECTION Jelene Holec prava je futuristička modna priča

| Fashion |

C3 COLLECTION naziv je modne kolekcije dizajnerice Jelene Holec, nastale u suradnji s poznatom francuskom automobilskom markom. Jelena Holec je mlada, talentirana modna dizajnerica, čije su kreacije od njenog prvog pojavljivanja u javnosti izazvale zanimanje medija i struke. Njen rad karakterističan je po eksperimentiranju s printom na tkanini te vlastitim, autorskim dizajnom tkanina koje koristi u izradi svojih kolekcija, što je kompleksan i dugotrajan postupak.

Dizajn motiva na tkanini početak je priče, a spajanje više cjelina u finalni odjevni komad zahtijevaju duboko promišljanje, posebice ako želite da finalni proizvod bude nosiv i ženstven. U kolekciji naziva C3 Jelena je inspirirana novim modelom marke Citroen te je spajajući fotografije ovog vozila, stvorila zadivljujuće hipnotičke motive, na granici futurizma i nadrealnog. Aplikacijom fotografija na vise vrsta tkanina, kreirana je zanimljiva modna priča od desetak modela u tri različite boje, spojivih u velik broj različitih odjevnih kombinacija za različite prigode, sportsko-elegantnog duha, baš kakav je i novi Citroen C3.

U modnoj kampanji, koji je snimio poznati modni fotograf Goran Čižmešija, kolekcija C3 prikazana je kroz dinamičan pokret i više različitih mogućnosti kombiniranja odjevnih predmeta, nosivih u svakoj prilici. Citroen je odabrao Jelenu Holec kao mladu talentiranu osobu, čije vrijeme tek dolazi, a u svom radu hrabro koristi i istražuje inovativne tehnike, kreira drugačiji autorski potpis, originalna je i spremna na izazov.

Za ovu suradnju između modnog dizajnera i marke vozila, slobodno možemo reći da je jedinstvena i prva u svijetu! Motivi na kolekciji savršeno prate modne trendove u eksperimentiranju s printom, te će lako pronaći put do ormara zaljubljenika u dizajn.