Budite u trendu bez novčanih izdataka

| Fashion |

Instagram / @lefrenchystyle

Nadogradite svoje odjevne kombinacije bez kupite išta novo. Otkrili smo 4 trenda koja vas neće koštati ni kune.

Zavežite majicu ili košulju u čvor
Obukli ste se, no još uvijek vam nešto ne dostaje? Imate osjećaj da vam je kombinacija jednostavna i nezanimljiva? Najjednostavniji način za pretvoriti jednostavnu majicu ili bluzu u stilski zanimljiv komad je zavezati je u čvor. Kada je riječ o majici, jednostavno je povuci od tijela i zavežite u čvor. Kod košulje nemojte zakopčati zadnju dugmad već krajeve zavežite u čvor.

Instagram / @lefrenchystyle

Zavežite cipele na drugačiji način
Zgodan i jednostavan trik uz pomoću kojega će cijela kombinacija izgledati cool. Nemojte vezati obuću s običnom i svakodnevnom omčom na prednjoj strani već (ako imate dovoljno duge vezice, a ako nemate nabavite ih) zavežite ih oko gležnja.

Instagram / @veronikaheilbrunner

Ne kopčajte remen
Umjesto da pojas zakopčate uz pomoć kopče oko struka, jednostavno ga zavežite. Vaša odjevna kombinacija dobiti će casual i zanimljiv izgled. Jedini uvjet je da vam je remen savitljiv odnosno da nije napravljen od jako krutog materijala.

Instagram / @anna_ivchenko

Nosite čarape
Ne mislimo na one s dna ormara, već odite u grad i pronađite zanimljive modele čarapa. Šarene pruge, svjetlucavi ukrasi i drugi zanimljivi detalji, vašoj će kombinaciji dati nesvakidašnji izgled. Jasno nemojte ih kombinirati s tenisicama i čizmama, već budite hrabri i obucite sandale ili salonke s čarapama. 

Instagram / @doina