Britney Spears u kampanji za Kenzo

| Fashion |

Informacija kako Kenzo priprema tajni projekt postala je poznata prošle godine. Obožavatelji ove marke bili su izgubljeni u nagađanju, a na službenom Instagram računu pojavile su se bombastične fotografije.

Tek jučer je postalo poznato koga su toliko dugo skrivali Carol Lim i Humberto Leon, kreativni direktori Kenza. Novosti su šokirale ljubitelje marke: lice nove kolekcije je pjevačica Britney Spears.

Iako je izbor ikone devedesetih godina posve logičan, nova proljetna kolekcija Memento N ° 2 inspirirana je debi kolekcijom Kenzo Jeans, predstavljenom još davne 1986. godine.

Danas, kao i tada, u modi je traper od glave do pete, a svi se sjećamo modne kombinacije Britney i tadašnjeg dečka Justina Timberlakea.

Autor fotografija, koje će vjerojatno ući u povijest, je poznati modni fotograf Peter Lindbergh.

Usput, za Spears ovo je praktično prvo iskustvo u snimanju za marku koja pripada jednom luksuznom brendu. Pjevačica je istaknula kako je u početku bilo vrlo neobično, no, rezultat je nadmašio sva očekivanja. Na fotografijama Britney Spears izgleda zapanjujuće u čizmama od trapera, mini vrućim hlačicama, jakni, topiću i bejzbol kapi.