Brend Marina Rinaldi novom kolekcijom dokazao da plus size moda može biti itekako stylish

| Fashion |

Još otkako je 80-ih godina publici predstavio pionirski koncept "taglia comoda" (u slobodnom prijevodu "plus-size", a u doslovnom "udobna veličina"), talijanski modni brend Marina Rinaldi nametnuo se kao vodeće ime u niši ženske plus-size odjeće.

Protkanu dobro poznatim talijanskim smislom za stil, Marinu Rinaldi oduvijek su krasili nepretenciozni krojevi koji komplimentiraju ženskoj liniji, najkvalitetniji materijali, odvažni uzorci i jarke boje, kao i dizajn koji nikada nije imao namjenu skrivati siluetu, već slaviti stvarnu žensku ljepotu, autentičnost i slobodu izbora.

Slaveći pozitivan stav prema tijelu i propagirajući modu koja ignorira granice postavljene veličinama odjeće, Marina Rinaldi osvojila je srca i garderobe brojnih obožavateljica diljem svijeta, a poklonice svog dizajna pronašla je i na hrvatskom tržištu, kojem je kronično nedostajalo plus size mode koja naglašava ljepotu ženske siluete, ali i prati recentne trendove.

Dizajneri zaduženi za kreiranje estetike Marine Rinaldi podjednako su fokusirani na odjeću namijenjenu ženama svih dobnih skupina, od onih mlađih do onih u ‘’najboljim godinama’’, kao i na sve prigode i potrebe koje suvremena žena ima - radilo se o formalnoj odjeći za poslovne prigode, ležernoj za šetnje gradom, vikend boravke u prirodi i putovanja, ili pak onoj stvorenoj za svečane prilike ili večernje izlaske kada želi zablistati u punom sjaju.

Marina Rinaldi na svoju misiju nije zaboravila niti s najnovijom proljeće/ljeto 2020 kolekcijom koja je kao stvorena da, nakon svega, prizove neka ljepša vremena u veselijim nijansama, ležernijim materijalima i opuštenijim krojevima. Kolekcija je dostupna na zagrebačkoj adresi Praška 8, uz mogućnost dostave i na kućnu adresu, te na Facebook i Instagram profilu brenda.