Brad Pitt seksi kao nekad

| Fashion |

Brad Pitt na snimanju

Iako je u “braku” s jednom od najljepših žena na svijetu, nekad nam se moglo učiniti kako ga očinstvo i obiteljski život postara, no kad ga ugledamo na velikom platnu, uvijek je seksi kao nekad i nikada mu ništa ne nedostaje.

Brad trenutno u Londonu snima film “Savjetnik” (The Counselor) koji će nažalost svoju premijeru doživjeti tek 2013. godine. No ovakve fotografije sa snimanja zadovoljiti će nas do tada jer Brad izgleda odlično. Ne znamo je li za to zaslužna neka Angelinina terapija ili mu samo sivo vrlo dobro pristaje, ali Brad izgleda kao mladić. Iako nam ova frizura sa repićem nije omiljena već volimo onu Bradovu iz serije “Oceanovih” filmova, moramo priznati da mu stoji odlično. Cipele su već malo upitnije, ali znamo da on nije kriv pa ih nećemo zamjeriti.

Inače, “Savjetnik” kojeg željno očekujemo govori o odvjetniku kojem voda dolazi grla kada se nađe usred trgovanja drogom. U filmu glume i Michael Fassbender, John Leguizamo, Cameron Diaz, Rosie Perez te bračni par Penelope Cruz i Javier Bardem. Do filma, uživajte u fotkama seksi Brada jer zašto bi Angie imala samo za sebe...