Borovo predstavio Startasice za proljeće 2016.

| Fashion |

Borovo ne miruje, nakon gumenih čizmica Rubber idealnih za jesenske kiše te visokih gumenih Startasica, odlučili su nam pokazati kako vide proljeće. Iako se tek približavamo zimi i temperature su lagano sve niže, proljeće nas uvijek raduje.

Borovo Startas, proljeće 2016.

Borovo je tako prema pravilima struke, na svom Facebook profilu već objavio fotografije čak 32 nova modela kultnih Startasica. No, neće svi modeli ići u proizovodnju i prodaju, već će se prema komentarima i lajkovima fanova Startas tenisica odabrati nekoliko najboljih koje će se naći na policama već ovogo proljeća. Stoga se obavezno priključite odabiru kako bi se i vaše omiljene Startasice našle na policama.

Borovo Startas, proljeće 2016.

U kolekciji se nalazi nekoliko jednobojnih pastelnih modela, dok ostatak kolekcije čine tenisice s raznim šarenim uzorcima u vintage stilu. Cvijeće, leopard, jednorozi, kaktusi, ali i pruge odličan su odabir za sve koji obožavaju tenisice koje se izvajaju iz mase.

Borovo Startas, proljeće 2016.

Svi ljubitelji domaćeg dizajna, Borova i Startas tenisica sigurno će pronaći nešto za sebe, a sigurni smo kako će upravo ovim modelima Borovo osvojiti srca, ali i ormare s cipelama i brojnih drugih.