Boho chic Roberta Severa za jesen/zimu

| Fashion |

Nova pret-a-porter kolekcija Roberta Severa za jesen/zimu 2015/16 donosi nam Ivu Marušić u novoj metamorfozi u njenoj desetoj kampanji za marku RS. Fotografije za novu kolekciju imena „Laura“ potpisuje vrhunski modni team, fotograf Marko Grubišić, make up artist Saša Joković te hair stylist Mijo Majhen. Ideja cijele priče su snažni ženstveni i senzualni vizuali koji emaniraju žensku sagu, ljepotu i nesputanost. Kolekcija je senzualna s primjesom boho chica.

Robert Sever, jesen/zima, kampanja Laura

„Nastavno na opuštene linije koje istražujemo u posljednjim kolekcijama i ovoga puta smo za naše klijentice napravili selekciju predivnih odjevnih komada koji su u vrhunskoj izradi napravljeni od najfinijih materijala. Laura je mistična, smjela i opuštena, jedna vrlo usmjerena žena koja uživa u svojoj ženstvenosti. Htjeli smo da kampanja bude jako sofisticirana i da izgleda bogato, kao i odjeća koju smo napravili u ovoj kolekciji“, poručili su iz Robert Sever brenda.

Robert Sever, jesen/zima, kampanja Laura

Oblici u kolekciji su jednostavni, nosivi i laskaju ženskoj figuri. Hlače visokog struka, kaput bundica od prešanog umjetnog krzna, volumeniozne suknje od ručno bojane i kačkane čipke okosnica su „Laure“. Raskošne košulje haljine, bluzoni od svile te košulja s resama kao novi modni prijedlog interpretacije košulje, izvrsno nadopunjavaju kolekciju, dok je naglasak na ručno pletenim i bojanim oversized vestama s našivenim čipkanim aplikacijama koje su naknadno ručno vezene.

Robert Sever, jesen/zima, kampanja Laura

S obzirom da marka Robert Sever pokriva široku selekciju žena, linije unutar kolekcije su mini, midi i maksi, gdje se posebno ističe maksi haljina otvorenih leđa s finom prozirnom viskozom i ukrasom na leđima.

Robert Sever, jesen/zima, kampanja Laura

Nakon fenomenalne žute suknje iz prošle kolekcije, komad koji se ove sezone posebno ističe je oversized crvena parka od brušene viskoze. Materijali su, kao i dosad, vrhunske kvalitete te su modeli izrađeni od svile, čipke, umjetnog krzna, pamuka, viskoze, ručno bojene kukičane čipke, baršuna, mekane kože te viskoze vezene s metalnim pajetima. Crvena je postavljena kao boja koja je inspiracija za cijelu kolekciju, a uglavnom prevladavaju tamniji tonovi specifični za sezonu jesen-zima.

Robert Sever, jesen/zima, kampanja Laura

„Lauru“ izvrsno nadopunjava diskretan nakit, zlatni ili srebrni lančići s privjescima, a must have krune pojavljuju se u novim interpretacijama - još luksuznije, bogatije i dorađenije, izrađene od baršuna do umjetnog krzna.

Robert Sever, jesen/zima, kampanja Laura