Blještavi novitet iz Zare

| Fashion |

Svjetlucave i šljokičaste čarape koje su već integrirane u cipelu na visoku petu. Zara nas je još jednom oduševila svojom novom kreacijom u koju vjerujemo da ćete se i vi zaljubiti.

Mislimo da više nema potrebe navoditi kako ove sezone čarapa cipele vladaju našim stopalima. Ove sezone centar pažnje u potpunosti su preuzele čarape i to one upečatljive i nesvakidašnje.

Zara je odvela cipele čarape na jednu potpuno novu razinu. Visoka potpetica, špic, otvorena peta, salonka i to u savršenoj simbiozi sa svjetlucavim čarapama.

Ove Zarine cipele ispunjenje su svih naših blagdanskih snova, jer uskoro će se lampice upaliti, a blještavilo preuzeti našu svakodnevicu.

Salone s otvorenom petom i čarapom u crnoj varijanti i to s nosivom potpeticom od 8.5 centimetara dati će svakoj modnoj kombinaciji dozu privlačnosti. Cijena Zarinih cipela je 549,90 kn.

Zara 549,90 kn

Ružičastu varijantu, osim zanimljive svjetlucave čarape, krasi i decentan, a opet primjetan cvjetni vez. Ružičasta u kombinaciji sa zlatnim i crnim detaljima, svakako je naš favorit, a cijena ovih cipela je 549,90 kn.

Zara 549,90 kn