Blagdanski look Dakote Johnson prava je inspiracija

| Fashion |

Kada se ovog tjedna pojavljivala na Ellen DeGeneres Showu , Dakota Johnson odlučila se za prikriveni glamur i klasičnu siluetu uz svečani dodir.

Stilizirana od strane Kate Young, koja se ujedno brine i za ormare Margot Robbie i Selene Gomez , glumica se odlučila za dvodijelni komplet sastavljen od sakoa i suknje od tvida, dizajnerice Alessandre Rich.

Komplet u sezonskim nijansama crne i crvene boje, Johnson je svela na minimum uz par crnih peta Alexandre Birman, bez torbe i bez nakita.

Instagram/@justjared

Johnson, je u emisiji gostovala kako bi promovirala svoj posljednji film, The Peanut Butter Falcon, film koji je opisan kao "avantura u stilu Marka Twaina" u kojem je Johnson preuzela ulogu njegovateljice Eleanor.

Film prati život Zaka, čiju ulogu tumači Zack Gottsagen, mladića s Downovim sindromom koji bježi iz stambenog staračkog doma kako bi postao profesionalni hrvač, a na svojoj avanturi  na cesti sreće Tylera, kojeg glumi Shia LaBeouf.

Johnson je svojim odjevnim izborom potaknula naše razmišljanje o blagdanskoj modi, ali i o samom filmu na kojeg ćemo morati još pričekati.

Instagram/@fiftyshadesfan89