Blagdanski editorijal otmjenog i raskošnog FREYWILLE nakita

| Fashion |

Umjetnički FREYWILLE nakit za svečane prigode savršeno se uklapa u bajkovito ruho nadolazećih blagdana. Ovaj austrijski brend inspiraciju za svoj svečani editorijal nalazi u sentimentalnim nanosima koje budi mondeni život 20-ih godina prošlog stoljeća, a zanimljivo je da za lokaciju snimanja bira hotel Esplanade, zagrebačku oazu luksuza i jedan od najljepših art deco interijera u ovom djelu Europe.

Naglašena umjetnička i simbolička dekorativnost FREYWILLE kolekcija uz čarobne teksture i elegantne kreacije odlična je suvremena interpretacija razdoblja inventivnosti i maštovitosti, duha poletne lakoće življenja kada je rođena nova, smjela žena, izgledom i ponašanjem. Uz inspirativne odjevne kombinacije koje odišu elegancijom i profinjenošću, bezvremenski FREYWILLE nakit oduševljava vječno rascvjetanim motivima secesije.  Blistave zlatne linije sinkopiranog ritma seta Adele Bloch Bauer simbol su  blagostanja i prosperiteta, dok bujni, jarko crveni i zeleni ornamenti seta Hope nose poruku optimističnog pogleda na budućnost  i nadu, kao duhovnu kariku koja nas okružuje s ljubavlju.  Nježno ružičaste nijanse  FREYWILLE kolekcije Pepita Rose Pastel pozivaju na bijeg u romanticizam i prepuštanje nostalgičnim osjećajima, te su simbol zahvalnosti i sreće.

Ova idilična FREYWILLE kompozicija rezultat je još jedne uspješne kreativne sinteze sa sjajnim  Petrom Trbovićem odgovornim za styling i umjetničko vodstvo te vrhunskim fotografskim dvojcem Decker+Kutić zaslužnim za  izvanredne fotografije visoke estetske vrijednosti i snažnog emotivnog naboja. Make-up artist  Simona Antonović i make-up assistant  Maja Antonović  pobrinule su se za savršenu šminku, a divne frizure  potpisuje Dijana Katić za Frizerski studio Di.  U ulozi modela odlično su se snašle  prelijepe FREYWILLE ambasadorice za Sloveniju, Nataša Pinoza i Manca Izmajlova.