Biste li se udali u H&M vjenčanici?

| Fashion |

 

Poznati švedski brend H&M širi svoje poslovanje nevjerojatnom brzinom gotovo na svim modnim poljima. Nakon što su nedavno predstavili prvu haljinu iz kolekcije "H&M Conscious Exclusive Collection" koju je na Oscar Vanity Fair partiju nosila poznata glumica Penelope Cruz, sada je na redu najprofitabilnija ništa svih vremena - vjenčanja!¨

Da, dobro ste čuli! H&M predstavlja kolekciju vjenčanica dostupnu svima i to po cijeni samo od 99$. Iako možda zvuči nevjerojatno i gotovo smiješno, ovaj HighStreet brend izuzetno drži do kvalitete odjeće pa ne mora čuditi činjenica da će iste haljine biti izrađene od izvrsnih materijala. O kakvim će sve haljinama biti riječ ostaje da vidimo, ali ovo je zasigurno težak udarac za sve trgovine vjenčanica. Prva vjenčanica iz kolekcije inspirirana je glamurom starog Hollywooda i predstavlja prvu samostalnu H&M vjenčanicu nevezano za vjenčanicu iz suradnje s modnom kućom Viktor & Rolf koju je ovaj švedski brend ostvario u 2006. godini. 

Kao što to i inače biva, ova suradnja dočekana je na nož, ali iskreno, pitanje je samo vremena kada će neka od zvijezda obući neku haljinu iz kolekcije vjenčanica i odlučiti izreći sudbonosno DA u istoj pa ne sumnjamo kako će i ova nova niša kao i svaka kolekcija do sada postati apsolutni hit.