Biserno izdanje najtraženije torbe

| Fashion |

Instagram / @camillecharriere

Elegantna i nadasve cool torba koja je postala neizostavna zvijezda svih Instagram profila poznatih blogerica. Biseri kao hit sezone nisu razočarali ni kada je riječ o torbi.

Jeste li znali da svaki dragi kamen određena ljekovita svojstva? Biseri na primjer pomažu kod tuge, stresa i nezadovoljstva.

A što može bolje pomoći kod lošeg raspoloženja od nove torbe i to one s biserima? Ništa! Britanska modna marka 'Shrimps' u potpunosti se slaže s nama (ili mi s njima), jer je njihova biserna torba (od umjetnih bisera) postala pravi hit na Instagramu.

Instagram / @emilisindlev

Mini biserna torba nazvana 'Antonia' mjeri tek 20 centimetara ali to ju nije spriječilo da osvoji srca poznatih blogerica i njihovih Instagram profila. Već na prvi pogled i mi smo se zaljubili te bi drage volje pospremili ovu bisernu hit torbu i u naše ormare.

Instagram / @camillecharriere

No, da budemo potpuno iskreni. 'Antonia' nas podsjeća na starije ili bolje rečeno stare dame čiji je glavni modni trend prekomjerno kićenje biserima, a kuću ne napuštaju bez pola bočice parfema. Ipak, ako je pravilno ukomponirate u svoje modne kombinacije, ova biserna torba je sve samo ne podsjetnik na upravo te dame. 

Instagram / @shrimps