Birkenstocks su i dalje IN: 12 modela koji su totalni hit

| Fashion |

Birkenstocks ne izlaze iz mode!
Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

 

Kada su svjetske trendseterice prije nekoliko godina počele nositi Birkenstock sandale, većina nas iz modnog svijeta mislila je kako će ružne-ali-istovremeno-chic sandale biti jedan od onih sezonskih, prolaznih trendova i više za njih nećemo čuti. Pa, koliko god nam to bilo teško priznati, prevarili smo se!

Birkenstock sandale popularnije su no ikad i iskreno - čini se da će tako i ostati barem neko vrijeme. Mogu se nositi na casual, ali nešto više šik kombinacije. Uz traperice, trenirku, haljinicu ili bikini. Jednostavno podignu svaki vaš outfit na višu razinu, a istovremeno ostavljaju casual, pomalo neuredni look. O udobnosti samih sandala nećemo ni govoriti jer je to jednostavno jedna od onih "moraš se uvjeriti sam" priča.

Odlučili smo s vama podijeliti naših top 12 najdražih modela Birkenstock sandala koje već možemo zamisliti na ulicama najvećih modnih metropola. U našoj galeriji pogledajte o kojim je modelima riječ i ne zaboravite - moda je igra, ne bojte se eksperimentirati s vlastitim stilom.

Imate li već svoje najdraže Birkenstock-sice?
Imate li već svoje najdraže Birkenstock-sice?