Billie Eilish je stilska ikona godine

| Fashion |

 

Instagram/ @billieeilish

Kao osoba koja se zbog svog stila najčešće pretraživala na Googleu u 2019. godine pokazala se mlada pjevačica Billie Eilish.

Prepoznatljiva po svojoj vrećastoj odjeći, u svijetu gdje crvenim tepihom koračaju Timothee Chalamet, Rihanna, Meghan Markle i Beyonce, Billie Eilish zasjela je na prijestolje modnih ikona u protekloj godini.

Sa svojih 17 godina, Billie je u godini na izmaku bila nominirana za šest Grammyja i osvojila dvije AMA nagrade. Nižući glazbene uspjehe, mlada pjevačica redovno se pojavljivala u ekstravagantnim kombinacijama.

Instagram/ @billieeilish

Zablistala je noseći Burberry od glave do pete, pjevala je na Chanel reviji, a fotografirala se i s Alessandrom Micheleom, a sve to dovelo je mladu pjevačicu do 1. mjesta na Googleovoj listi.

Odrasla je u Los Angelesu u obitelji glazbenika i glumaca, veći dio života je bila vrlo blizu siromaštva, a roditelji su je uvijek poticali na kreativnost. EP-jem "Don’t Smile at Me" iz 2017. postala je popularna, a svojim prvim albumom "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", postavila je rekorde prodaje. Rasprodala je britansku turneju za 2020., singl s albuma "Bad Guy" zasjeo je na prvo mjesto Billboardove liste Hot 100 te tako zamijenio "Old Town Road" Lil Nas X-a, koji je na toj poziciji bio devetnaest tjedana. Billie Eilish ističe se unikatnim glazbenim stilom, kojim osvaja sve više ljudi iz dana u dan.

Instagram/ @billieeilish