Bi li ove rajfove nosila Blair Waldorf?

| Fashion |

Agatha Ruiz de la Prada sa svojim rajfom

Španjolska dizajnerica koja je već dva puta posjetila našu zemlju i prikazivala svoju kolekciju na Zagrebačkom Fashion Weeku, Agatha Ruiz de la Prada ponovo osvaja. U suradnji sa  Yoox.com lansirala je liniju zaista posebnih rajfova koji su potpuno u njenom stilu. Kolekcija je lansirana 1. lipnja, a donosi 30 šarenih i veselih komada idealnih za Lady Gagu ili Annu de la Russo. Šalu na stranu, Agatha nas nakon dvije odlične Zagrebačke revije i dalje uspijeva iznenaditi sa svojom maštom.

Dizajnerica poznata po svom osobnom osebujnom stilu i vedrom duhu samo je tijekom nekoliko dana boravka u Zagrebu promijenila preko sto različitih odjevnih kombinacija, a rajf joj je kako smo imali prilike vidjeti omiljeni modni dodatak. Stoga ni ne čudi ova njena u potpunosti ručno rađena kolekcija omiljenih joj dodataka.

Ukoliko si priuštite jedan od ovih komada imati ćete nešto zaista unikatno jer koliko često neki dizajner izbaci kolekciju koju je osobno u potpunosti ručno napravio? Srce, tortica ili jaje na oko na glavi totalno se uklapa u Agathin šareni svijet, a ako se uklapa i u vaš za ovo unikatno mini modno remek djelo odvojiti će te 450-510 kuna. Bitno je spomenuti da je trenutno cijela kolekcija na Yooxovim stranicama u potpunosti rasprodana i da se čeka informacija o novoj seriji. S obzirom da ih dizajnerica radi ručno, sigurno ćemo neko vrijeme morati pričekati na njih.