Beyoncé zna kako se ljetuje sa stilom

| Fashion |

 

Beyoncé Knowles trenutno je na maloj pauzi od svoje rasprodane Formation turneje te trenutno uživa u Parizu sa suprugom Jay Z-jem i kćeri Blue Ivy. Kao što smo i navikli od nje, gdje god putuje - putuje sa stilom! Fotografije koje je podijelila s fanovima na svojoj službenoj stranici i društvenim mrežama apsolutno su čarobne, kao i svaki njezin outfit...

Od Guccijevih haljina s volanima, koje je (naravno!) uparila s Blue, pa sve do savršene Cavallijeve košulje - Bey voli printeve i ne boji ih se kombinirati. Ove fotografije su toliko fenomenalne da bi bio grijeh ne podijeliti ih s vama.

Iako naše fotke s ljetovanja nisu ni upola ovako dobre, a i čisto sumnjamo da ćemo ikad odsjesti u hotelu pokraj Eiffelovog tornja - uvijek možemo sanjati! Plus: jako smo sretni što možemo "ukrasti" stil od Beyonce pa iako se radi samo o njezinim Ray-Ban naočalama koje obožava.

Ipak, naša najdraža fotografija definitivno je ona iz Pariza na kojoj Beyonce i Blue Ivy nose identične Guccijeve haljine. Preslatko! Beyoncé je svoju kombinirala s Guccijevim rozim metalik sandalama (ako ste znatiželjni, cijena im je sitnih 795 dolara!), dok je Blue nosila rozo-neutralne kožne sandale.