Beyonce upravo lansirala liniju sportske odjeće!

| Fashion |

 Ako itko može motivirati mlade žene da se pokrenu i postanu aktivne, onda je to Beyonce! Njezina nova linija odjeće za vježbanje, Ivy Park, o kojoj već mjesecima nagađamo i slušamo šuškanja - napokon je dočekala svjetlo dana! Pogledajte ekskluzivnu kolekciju odjeće za vježbanje koja će se sredinom travnja naći u prodaji na Net-a-Porteru, u Topshopu i Nordstromu. 

U kampanji možemo vidjeti neke od glavnih komada iz nove kolekcije, koja se navodno sastoji od čak 200 različitih odjevnih predmeta! Beyonce i njezin tim fitness stručnjaka dugo su radili na stvaranju ove nevjerojatno cool sportske linije. 

Ono što će posebno oduševiti fitness obožavateljice (i nas!) je nevjerojatna linija sportskih tajica koja je izrađena na poseban način. Naime, sistem šivanja omogućava posebnu vrstu potpore koja bi trebala pružiti sasvim nov osjećaj pri vježbanju. Također, dolaze u tri modela za tri različita oblika tijela - “I” (niski struk), “V” (srednje visoki struk) i “Y” (visoki struk) - i funkcioniraju po principu "iznutra na van"; unutrašnji šavovi su ti koji podižu i naglašavaju tijelo. 

U svakom slučaju, Beyonce je svoja apsolutno najbolja reklama i naša najveća inspiracija za dolazak u formu i postizanje linije o kojoj uvijek sanjamo. Ivy Park nudi dizajne u kojima ćete zaista htjeti vježbati, a s obzirom na to da se cijene komada iz kolekcije kreću od 30 do 200 dolara - moći ćete si ih i priuštiti!