Beyonce je zaštitno lice nove Adidas kampanje

| Fashion |

Instagram/ @beyonce

Beyonce je započela svoju suradnju s Adidasom, a prve korake podijelila je s fanovima na Instagramu objavivši detalje sa snimanja reklamne kampanje.

Adidas i Beyonce ranije su najavili višestruko partnerstvo u kojem će slavna diva biti kreativni partner poznatog brenda te razviti za njih novu obuću i odjeću s vlastitim potpisom. Kroz ovaj podvig će ponovo oživjeti brend Ivy Park koji je osnovala prije nekoliko godina.

Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografije na kojima u sportskom trikou pozira ležeći na hrpi tenisica. Kroz manje od sat vremena njene objave prikupile su milijune lajkova.

"Ovo je za mene životno partnerstvo. Adidas je imao ogroman uspjeh u pomjeranju kreativnih granica. Mi dijelimo filozofiju u kojoj su kreativnost, razvoj i društvenu odgovornost na čelu poslovanja. Radujem se ponovnom pokretanju i širenju Ivy Parka na globalnom nivou s dokazanim i dinamičnim vođom", rekla je Beyonce nakon potpisivanja partnerstva s Adidasom.

Nije poznato što će Beyonce prvo kreirati za Adidas i Ivy Park, ali sudeći prema objavama, brzo će obznaniti. Iz Adidasa su najavili kako će se njena kolekcija temeljiti na "značajnom i bogatom pripovijedanju".

Instagram/ @beyonce