Bella Hadid ponovno je oduševila svojim street style odabirom

| Fashion |

Bella Hadid dobro je upućena u to kako stilski iznijeti prelazak iz lobija zgrade do taksija.

Ovoga puta paparazzi su Bellu uhvatili u trenutku kada je napuštala Le Royal Monceau hotel u Parizu, a manekenka je, ovu priliku, iskoristila kako bi dala podršku mladoj britanskoj dizajnerici u usponu-Supriya Lele.

Naime, Bella je nosila krojeni glatki, crni, gumeni kaput sa zvono hlačama i parom crnim, kožnih, špičastih čizama na visoku petu.

Niske temperature nisu predstavljale problem supermodelu koji se odlučio za look inspiriran 90-ima, koji je razotkrio njezin savršeno isklesan trbuh.

Instagram/@bellahadid

Dobro je vidljivo zašto je Hadid odabrala Lele kolekciju za proljeće/ljeto 2020. kako bi upotpunila svoju street style estetiku.

Naime, modni brend Supriya Lele osnovala je Lele, Britanka indijskog podrijetla, koja je prije modnog dizajna studirala arhitekturu, a koja je svoju modnu viziju usmjerila oko senzualnog minimalizma, istovremeno se oslanjajući na vlastito naslijeđe.

Supermodel inače surađuje sa stilisticom Mimi Cuttrell, koja je prethodno osobni stil sestara Hadid opisala kao stalnu evoluciju i tanku liniju između ležernog i elegantnog koja njihovo oblačenje čini uzbudljivim i izazovnim.

Kao i uvijek, Bella nas je oduševila, kako svojim nepogrješivim stilom tako i svojom spremnošću da podupre mladog dizajnera koji istovremeno ima seksi pristup, ali je i subverzivan.

Instagram/@vogueparis