Avangardna obitelj Bahorić zajedno u modnoj kampanji

| Fashion |

U nestvarnoj scenografiji snimljeni su vizuali zamišljeni kroz prikaz generacijskog koda sa snažnom individualnošću svakog pojedinca. Avangardna obitelj funkcionira savršeno kroz prikaz svakog pojedinačnog lika, bez obzira na generacijsku razliku. Povezani su monokromatskim komadima, unisex i oversised odjećom te djeluju gotovo bestjelesno. Bijele priče specijalnost su vezane uz ljetne Charlie kolekcije, ali sada uz Tomislavove muške unisex komade dolazi do stvarnog pomicanja granica u prikazu kolekcija. 

Charlie i Spirt by TB

Istovremeno eterična i snažna, suvremena i vanvremenska, lišena gotovo svega suvišnog. Modeli nose odjeću koja govori o njima, njihovom identitetu i osobnosti, bez obzira da dob i spol. Odjeća koja funkcionira na različitim generacijama i jednostavno ostavlja trag.

Charlie i Spirt by TB

Da Mare Milin i Charlie rade na razini koju je teško dosegnuti, znaju gotovo svi modni insajderi, zato je ovo uvijek jedna od najiščekivanih kampanja. Dream team s kojima Loredana/Tomislav rade, sezonama se ne mijenja i takav način funkcioniranja rezultira ovakvom avangardnom modnom pričom .

Charlie i Spirt by TB

Oni su svoji. Oni su Charlie. Spirit obitelj.

AVANTGARDE FAMILY SS_18 CHARLIE _ SPIRIT BY TB

Make up: Artist Simona Antonović

Kosa: Studio Mila

Modeli: Emma - Talia model, Ana N., Marko i Gabrijel - Relatum model, Ana Š. i Josip - Midikenn, djeca: Kira _ Vito _ David

Snimljeno u Galeriji Kranjčar 

Charlie i Spirt by TB