Apsolutno obožavamo trudnički stil Beyoncé

| Fashion |

Još otkako je popularna američka pjevačica Beyoncé objavila da je trudna (i da sa suprugom Jay Z-jem čeka blizance), svijet neumorno čeka svaku sljedeću fotografiju predivne trudnice i njenog još boljeg dramatičnog trudničkog stila. Prema svemu što smo do sada vidjeli, moramo priznati da su outfiti koje Beyonce bira apsolutno fantastični!

Beyoncé nosi Gianvito Rossi čizme i Gucci torbicu
Beyoncé nosi Gianvito Rossi čizme i Gucci torbicu

Prošlog smo je tjedna vidjeli na premijeri "Ljepotice i zvijeri" u Los Angelesu, na kojoj je nosila predivnu zelenu Gucci haljinu i Azzedine Alaia sandale (dok su kćerkica Blue Ivy i Jay Z također nosili Gucci), a čini se kako ova zvijezda trenutno gaji veliku ljubav prema ovoj talijanskoj modnoj kući. Na novim fotografijama koje je Beyoncé objavila na svojoj službenoj stranici, u prvom planu upravo je Gucci Dionysus torba na lancu, čija je cijena "samo" 4,900 dolara. 

U mini haljini od baršuna te Gianvito Rossi Rolling High crnim čizmama iznad koljena, Beyoncé je uspješno dokazala kako trudnice nikako ne moraju biti dosadno odjevene tijekom trudnoće. Jedno je sigurno, ona sigurno ne bira odjeću na maternity odjelu...

Čizme iznad koljena, u varijanti s nešto debljom petom, jako su pametan izbor jer su udobnije i lakše za hodanje (što je naravno od velike važnosti za trudnicu). Beyoncé je nosila ovaj fenomenalni look na proslavi rođendana mame Tine Knowles, a upotpunila ga je dugom kožnom jaknom te jednostavnom choker ogrlicom.

Gianvito Rossi Rolling High boots (1,795$)
Gianvito Rossi Rolling High boots (1,795$)