Angelina Jolie VS Jennifer Aniston - tko je odnio stilsku pobjedu?

| Fashion |

Sinoć su Angelina Jolie i Jennifer Aniston prošetale istim crvenim tepihom po prvi puta u zadnjih šest godina i to na dodjeli 20. godišnjih Critics' Choice Movie Awards. Iako su ove dvije dame sjedile u istoj dvorani po prvi puta nakon dodjele Oscara 2009. godine svijet nije stao. Dapače, nije se dogodilo apsolutno ništa.

Jennifer Aniston u Gucciju

Jennifer Aniston sigurno je nekoliko sati prije ovog eventa doživjela veliki šok kada su proglašeni nominirani za ovogodišnju nagradu Oscar. Iako je prema očekivanju nekih bila veliki favorit za samu nagradu, Akademija je smatrala da je bilo boljih ove godine i nije dobila ni očekivanu nominaciju za glavnu ulogu u filmu Cake. Tako se našla na listi iznenađenja onih nekolicine koje je Akademija sinoć zaboravila. Nekoliko dana prije toga, nije osvojila ni Zlatni Globus, a i sinoć je otišla praznih ruku. Na istoj toj listi, onih koje je akademija zaboravila, a očekivali su nominaciju je i film Angeline Jolie, Unbroken (Nesalomljivi). Prva je sinoć po crvenom tepihu kao nominirana za najbolju glumicu prošetala Aniston, a nakon što je ona završila svoju šetnju, na tepih je došla Jolie koja je bila nominirana kao najbolja redateljica za film Unbroken.

Angelina Jole

Onaj dio koji nas najviše zanima, s obzirom na to da nijedna od dama nije odnijela kući nagradu je koja je  od njih odnijela stilsku pobjedu. Jennifer Aniston odlučila se za tamno crveni Gucci smoking s velikim dekolteom i nakitom koji ga ističe ispod kojeg nije nosila ništa. Najbolji modni dodatak bio joj je zaručnik Justin Theroux...

Jennifer Aniston VS Angelina Jolie

Angelina Jolie donijela je dašak i glamur starog Hollywooda u dugoj sjajnoj srebrnoj haljini i time nas podsjetila na Jean Harlow. Iako ni jedna od dvije dame nije bila u svoje najboljem izdanju, Angelina Jolie je nasuprot Jennifer Aniston po ne znamo koji put izgledala poput pobjednice i to bez Brad Pitta ispod ruke. Modni komentatori sa Zlatnih Globusa govorili su kako se Jennifer jednostavno ne odijeva kao pobjednica, a to nije učinila ni ovaj put. Iako moramo priznati da izgleda sjajno i da dress code ove dodjele ne traži eleganciju kao na Oscarima ili Zlatnim Globusima pa bi se moglo reći da je Jolie pomalo overdressed, naš izbor ipak pada na Angelinu Jolie. Tko je po vama bolji?