Angelina Jolie, Stella McCartney i Disney predstavljaju "Maleficent" kolekciju za djecu

| Fashion |

Što se dogodi kad snage udruže jedna od najpoznatijih svjetskih glumica, poznata filmska kuća i jedna od najjačih britanskih dizajnerica? Rezultat je jedna od najljepših dječjih capsule kolekcija današnjice. 

Stellina nova kolekcija za djecu inspirirana je upravo ovim filmom koji uskoro kreće u kina. Upravo je link Angeline Jolie najupečatljiviji u dječjoj kolekciji i provlači se kroz gotovo sve komade. Desetak komada za djevojčice i dječake između 14. godina uključuju majice, haljinice, cipele, hlače, košulje, veste i suknje. Cijene se kreću između 100 i 800kn.

Nova kolekcija biti će dostupna u svim Stella McCartney trgovinama od kraja travnja, ali i svim Disney centrima u svijetu. "Oduvijek sam bila obožavateljica Disney filmova. Sjećam se da sam s majkom redovno gledala filmove kao dijete i uživala. Kada mi se ponudila mogućnost da radim kostime i kada me Angelina Jolie pozvala na set bila sam presretna" izjavila je Stella McCartney.

Jedan od najiščekivanijih filmova u kinima ove godine upravo je "Maleficent" u kojem Angelina Jolie glumi čuvenu Ljubavnicu zla. Kultni crtić s kojim su mnogi od nas odrasli proizveden je 1959. godine, a sada, 55 godina kasnije doživjet ćemo i jedno od njegovih najiščekivanijih filmskih ostvarenja. Hrvati će u ovom filmu moći uživati od 30.5.