Alexia Putellas x Mago majice čiji će prihod ići u dobrotvorne svrhe

| Fashion |

Mango

Mango je u suradnji s Alexia Putellas odlučiti jednu vrlo humanu stvar. Naime Alexia Putellas najbolja je nogometašica svijeta i pravi uzor novim generacijama. Alexia i Mango su kreirali majicu solidarnosti od koje će sav prihod donirati projektima Save the Children.
Kao dio inicijative Goals, pomoć će u promicanju socijalne skrbi, obrazovanja i sporta među ženama koje rade u tekstilnom sektoru i njihovoj djeci u zemljama kao što su Bangladeš i Turska.

Mango

Jednakost, obrazovanje i naporan rad. Ovo su temeljne vrijednosti za koje nogometašica Alexia Putellas smatra da ih je potrebno promovirati kako bi se srušile stare barijere i izgradilo bolje društvo. Na početku karijere imala je malo ženskih uzora, no podrška njezine obitelji i prijatelja bila je bezuvjetna: "Oni su me učinili ovakvim kakva sam danas i to što znam da su tu mi je najvažnije".
Od prvih utakmica na školskom igralištu do neprekidnih treninga, Alexia je ispisala povijest, povijest punu uspjeha, ali i neuspjeha. Dosje Katalonke je neusporediv i otkriva odlučan karakter žene koja se nikada nije prestala boriti za ono u što vjeruje i koja je u svakoj fazi naučila da, istina je, naporan rad donosi nagrade.

Mango

Alexia je danas jedan od najvažnijih ženskih uzora dječacima i djevojčicama diljem svijeta, no njezine pobjede nisu promijenile njezin glavni cilj koji promiče suradnjama poput ove: "Želim generirati pozitivan utjecaj na društvo, boriti se za jednake mogućnosti za nove generacije i promovirati da ne trebamo stereotipizirati". Kako njihova majica, neka igraju što god žele.
Mango je u suradnji s Alexia Putellas napravio je majice s natpisom Girls should play with dolls whatever they want to koje se prodaju po cijeni od 25, 99 eura, a sav prihod od majica donirat će se u humanitarne svrhe.