Alexander Wang dizajnira za H&M!

| Fashion |

H&M je jučer za vrijeme Coachella Music Festival-a u Palm Springsu, SAD-u objavio da će sljedeći dizajner s kojim će tvrtka surađivati biti Alexander Wang.

Ovo partnerstvo označava prvu H&M-ovu suradnju s američkim dizajnerom u kontekstu dugo očekivanog projekta suradnje s dizajnerima.

Eponimička marka njujorškog modnog dizajnera etablirala se otkada je lansirana na pisti 2007. godine tako što je stalno razvijala i ponovno vraćala u kontekst gradsku uniformu. Wangova temeljna osjetljivost odražava kontraste i miješa profinjeno i nesavršeno bez vidljivog prijelaza. Njegove kolekcije imaju plastičan pogled na modu i uvijek odražavaju osjećaj lakoće.

Kolekcija Alexander Wang x H&M uključivat će odjeću i modne dodatke za žene i muškarce. Tipično za njegov pristup bez poštovanja, Wang predlaže novi lifestyle produkt koji nadilazi modu. Kolekcija bit će raspoloživa u otprilike 250 prodavaonica H&M-a u cijelom svijetu od 6. studenog 2014.

Alexander Wang kaže: “Počašćen sam time što sam dio suradnje H&M-a s dizajnerima. Rad s njihovim timom uzbudljiv je i zabavan proces. Otvoreni su prema pomicanju granica i postavljanju platforme za kreativnost. To će biti odličan način da šira publika iskusi elemente robne marke i životnog stila Alexandra Wang.”

“Alexander Wang je jedan od najvažnijih glasova mode današnjice. On točno razumije što ljudi žele nositi i čini to s energijom i strašću koje su zarazne. Čini se nevjerojatnim što ćemo ove godine surađivati s njime,” kaže Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica H&M-a.