Najnovija kolekcija zagrebačkog streetwear brenda Chypka je došla u prodaju

| Fashion |

Najnovija kolekcija zagrebačkog streetwear brenda Chypka nakon nedavnog predstavljanja u sklopu BSH weekenda došla je u prodaju.

Nedavno je zagrebački brend Chypka u suradnji s BSH-om predstavio najnoviju kolekciju, a od ovoga tjedna cijela je kolekcija dostupna u prodaji u njihovom dućanu te na webshop-u. Dizajneri Tadija Glasnović i Nikola Zorotović ovoga nam puta donose nam pomalo mračnu kolekciju naziva „Ausländer“, potpuno u crnoj boji, a ističu se bijeli i žuti natpisi. Još jedna izvrsna kolekcija ovog talentiranog dvojca oduševit će sve njihove poklonike i zaljubljenike u ovaj popularni streetwear brend.

Instagram/ @chypka

Chypka je ponovo oduševila najavom dolaska nove kolekcije u prodaju. U suradnji s Dr. Martensom i BSH-om kolekcija je predstavljena, kao i sve prethodne, u vrhunskoj atmosferi i pred mnogobrojnom publikom na partyu pred prepunim Novinarskim domom. Najnoviji komadi donose nove detalje i materijale, a u prvom planu ističu se hlače od finog pliš samta s džepovima te hoodice s različitim motivima i natpisima. Motiv hrvatske čipke, kao zaštitni znak brenda, proteže se kroz cijelu kolekciju.

Instagram/ @chypka

„Ideju za ovu kolekciju dobili smo na putovanju po Švicarskoj gdje smo shvatili da smo svi mi na neki način 'ausländeri'. Iz tog razloga se kroz cijelu kolekciju provlači natpis „We are all AUSLÄNDER but what we choose to wear makes us not be“. Imali smo dosta turbulentan i crni period iza nas u privatnom životu te smo odlučili da će ova kolekcija biti isključivo u crnoj boji. Kao i svaki puta do sada kolekciju smo predstavili u klubu, jer je to naš zaštitni znak, a od ovoga tjedna cijela se kolekcija nalazi u prodaji“, izjavili su Tadija Glasnović i Nikola Zorotović, kreativni dvojac iza brenda Chypka.

Instagram/ @chypka

Zadnjih par godina koliko se nalaze na modnoj sceni, ovaj dizajnerski dvojac okupio je zavidnu količinu obožavatelja i kupaca koji uživaju u njihovim modelima, posebnim po tome što izvrsno spajaju urbano i tradicionalno. Ovaj najpopularniji domaći streetwear brend pomiče granice, kako u dizajniranju, tako i u prezentiranju, stvarajući time jednu potpuno novu i drugačiju modnu priču u Hrvatskoj. Najnoviju Chypka kolekciju možete pronaći u njihovom dućanu na adresi Ilica 14 u srcu grada Zagreba ili na njihovom Webshopu.