Adidas Campus x Bad Bunny bit će novi hit model tenisica

| Fashion |

Adidas Campus x Bad Bunny

Tenisice su nam jedna od najdražih pari cipela koje posjedujemo u ormaru. Imamo osjećaj da nam tenisica nikada nije dosta i da bismo u ormaru mogli imati preko 100 pari. Također tenisice su, i dalje, vjerojatno najpopularnija obuća.

Adidas Campus x Bad Bunny

Nose se razni modeli tenisica. Još uvijek su popularne Nike Jordan kao i Nike Dunk, ali nikako ne smijemo zaboraviti ni na New Balance modele 530 ili 550. Trenutno možda i najpopularnije su Adidas Samba tenisice kao i Adidas Campus.

Adidas Campus x Bad Bunny

No budući da se trendovi u modi mijenjaju iz dana u dan te budući da novi modeli tenisica izlaze svakodnevno nije za čuditi kako još jedan model tenisica postaje sve popularniji i popularniji.

Adidas Campus x Bad Bunny

Naime riječ je o Adidas Bad Bunny modelu Campus tenisica koji je nastao u suradnji s popularnim pjevačem Bad Bunnyjem. Campusice su zadnjih par mjeseci postale viralne na društvenim mrežama te ih ovih dana svi žele imati u svome ormaru. No mi smo primijetili kako nam se Adidas Campus tenisice nastale u suradnji s Bad Bunnyjem sve više i više pojavljuju na društvenim mrežama. Posebice popularne su one u bijeloj boji.