8 jeftinih H&M haljina koje možete nositi od jutra do mraka

| Fashion |

8 jeftinih H&M haljina koje možete nositi od jutra do mraka

U ponedjeljak smo za vas izabrali 5 seksi crnih haljina, idealnih za izlaske. No kada malo bolje razmislimo, sve češće prosječnoj ženi treba odjevni komad kojega može jednako dobro iskombinirati za jutro, koliko i za večer. Srećom, spoj pristupačnih cijena i upravo takvih modela lako se pronađe upravo u obožavanom švedskom gigantu, H&M-u.

U aktualnim H&M kolekcijama pronašli smo čak 8 vrlo prilagodljivih haljina koje cijenom variraju 99,90 do 399 kn. Jednako tako, variraju i stilom. Među modelima pronašle su se uske i široke haljine, s aplikacijama i bez, a razlikuju se i po dužini "suknje". Među favoritima nam je svakako svilenkasta navy košulja-haljina koja bi izgledala savršeno uz uske antilop čizme iznad koljena.

Ovakve haljine za dan možete kombinirati sa špic gležnjačama i tenisicama, možete se zagrnuti čupavom vesticom ili college jaknom, a jednako će dobro izgledati bez ili s mnoštvom nakita. Za večer je izbor slobodniji, iako bismo sugerirali da samo pojačate šminku, uzmete manju torbu i uskočite u visoke potpetice.

U galeriji izaberite svog favorita.

8 jeftinih H&M haljina koje možete nositi od jutra do mraka
H&M