6 trikova kako štikle učiniti udobnijima

| Fashion |

Tiha patnja: Christian Louboutin štikle s pomponima
Christian Louboutin x Ulyana Sergeenko

Ah, vječna želja svake žene: da posjeduje par cipela na visoku petu koje joj ne ubijaju stopala u potpunosti i ne zagorčavaju joj život. Iz istog razloga, maksimalno smo se potrudili i donijeli vam savjete kako bezbolno nositi štikle. Neki od ovih profesionalnih trikova učinit će vam štikle udobnijima nego ikad!

Vaše omiljene cipele možda izgledaju divno, ali ako ne možete hodati u njima, zaista više i nisu tako divne i lijepe. Neki trikovi koje smo i sami naučili spasili su nas (i naša stopala!) nebrojeno puta!

U nastavku pročitajte 6 najboljih trikova kako učiniti štikle udobnijima no ikad.

1. Ako dvojite, UVIJEK uzmite veću veličinu! Znamo što mislite - "razgazit ću ih" ili "raširit će se s vremenom", ali u većini slučajeva to se nikad ne dogodi. 

2. Ne treba svaka štikla biti SUPER visoka. I mi volimo štikle od 12 ili 15 centimetara, ali trebate znati svoju mjeru. Jednom kada otkrijete idealnu visinu pete za svoje stopalo svake će vam cipele biti puno ugodnije. 

Gucci ili ASOS?
Gucci ili ASOS?

3. Mijenjajte što češće modele i oblike cipela. Odmorite se od cipela u špic ili platformi. Jednom odaberite zaobljeni model, jednom cipele otvorenih prstiju, a jednom cipele u špic. Morate znati da u ovom posljednjem modelu mali prstić najviše pati!

4. Čak i jednom ugodne cipele mogu postati neugodne s vremenom. Nakon dugog dana ili noći više vam neće biti ugodne kao na početku. Kombinacija dobrih uložaka na tabanima i podstava u cipeli ponekad je ultimativno rješenje.

ZARA LEATHER ANKLE BOOT STYLE SHOES 399.90 HRK
ZARA LEATHER ANKLE BOOT STYLE SHOES 399.90 HRK

5. Uvijek držite nekoliko kuglica vate u torbici. Ovo je naš najdraži trik! Pomoći će vam ako imate prevelike cipele, ali i ako vam cipele u nekom trenutku postanu pretijesne i žuljaju!

6. Nikada nemojte nositi potpuno nove cipele na neki važan event. Bez obzira na sve trikove, nikada, ali nikada nemojte obući nove cipele na poseban i važan event za koji ste ih odabrali. Vjerujte nam, ne želite si upropastiti večer kada shvatite da vaše divne cipelice imaju i zločestu stranu. Obavezno ih obucite barem jednom prije eventa.