5 trendova koji se ludo kupuju ovo ljeto

| Fashion |

5 trendova koji se ludo kupuju ovo ljeto
Saznajte za kojim trendovima žene očigledno luduju ovo ljeto

Ljeto je vrijeme eksperimentiranja - bilo da se radi o muško-ženskim (ili istospolnim) eksperimentiranjima, šminkom, vježbanjem, pićima... A krajnje naravno i modom koja tijekom ljeta postaje puno lakša, oskudnija i lepršavija.

Svako ljeto dosad možemo spojiti s jednim glavnim trendom, a kako je ovo tek na početku, glavni trend još nije jasno vidljiv. Međutim, vlasnica online shopa "Forward by Elyse Walker", Elyse Walker, već uveliko vidi što će se ovo ljeto nositi po tome što ljudi na njenoj stranici najviše kupuju. Upravo njene best sellere, danas pretvorene u trendovske cjeline, donosimo kao trendove koji bi mogli zauzeti tron ovoga ljeta.

1) Crop topovi - Jedan od najvećih trendova već godinu dana sada je (na sreću!) dostupan u više manje svakom high street brendu, a pomama nekako ne prestaje. Najpopularniji topovi su svakako oni koji imaju sličnosti s grudnjacima, a jedni od najseksi komada su upravo oni koji se ne mogu nositi s grudnjakom. S druge strane, zatvoreni do grla i s velikim rukavima, "boxy" modeli crop topova izgledaju vrlo "pret-a-porter" u stilu da se osjećate kao da nosite komad ravno s piste nekog svjetskog tjedna mode. Ovo je trend koji je možda predodređen za žene fit tijela, no nema toga što odlična skater suknja ne može sakriti. Upravo zato, dvojite li isprobati ovaj super trend, samo posrnite u ladicu malih fashion trikova i kombinirajte!

5 trendova koji se ludo kupuju ovo ljeto
Crop top

2) Mini torbice na dugi lanac - Ove torbice poznate su kao "cross body" torbice jer se mogu nositi preko tijela i na rame, čime su vrlo praktične. Jedna od najpopularnijih ove sezone je svakako Saint Laurentova torbica s poznatim logom i privjeskom s resicama. Ovakvih modela još nismo mogli vidjeti po Zagrebu, no potraga po online shopovima će vam se itekako isplatiti.

5 trendova koji se ludo kupuju ovo ljeto
Male torbice na dugi lanac

3) Cut outs - Izrezi po komadima odjeće se nose već poprilično dugo, no to je trend kojega se niti jedna samosvjesna žena jednostavno ne može otarasiti. Izrezi po haljinama, topovima, majicama, bodyjima su istovremeno vrlo ženstveni i seksipilini, iako traže određenu dozu samopouzdanja da ih se isfura. Najlakše je krenuti s haljinama koje imaju suknju nešto više struka i koja krojem ide u A, gdje će se izrezi zadržati samo na gornjem dijelu haljine, najčešće na struku ili leđima. One odvažnije nosit će izreze i na trbuhu (što ipak zahtjeva fit trup!), a krajnje možete izabrati i komade koji izreze imaju pokrivene laganim meshom koji će kamuflirati nedosatke.

5 trendova koji se ludo kupuju ovo ljeto
Cut outs

4) Resice - Svake godine ćemo čuti za resice u većoj ili manjoj količini i to zaista nije ništa čudno. Većina djevojaka uđe u određen boho mood kada dođe na more jer okolina, vrijeme, pozitiva i ono nešto u zraku jednsotavno pozivaju na to. Resice su ove godine vrlo trendi i iz perspektive cowboy chica (a ne samo bohoa), zahvaljujući Chanelovoj reviji, kojoj je sada glavno lice Kristen Stewart. Iako ne trebaš biti Karl Lagerfeld da bi mogao znati isfurati resice, svakako vam predlažemo da se inspirirate i njegovom kolekcijom i nosite resice ovo ljeto na jedan drugačiji način.

5 trendova koji se ludo kupuju ovo ljeto
Resice

5) Neon - Ovo je trend koji ne izumire! Nosi se već sezonama i koliko god je istovremeno dosadan toliko i poziva na dobro raspoloženje i zabavu. Vibrantne boje su jedna od prvih asocijacija na ljeto, ali to ne znači da morate nositi neon haljinu. Detalji iz 80-ih se ovo ljeto vračaju, a to znači da morate posegnuti za špic salonkama u jarko ružičastoj ili otkačenom clutchu.

5 trendova koji se ludo kupuju ovo ljeto
Neon