5 trendi modnih dodataka za najstylish ljeto

| Fashion |

5 trendi modnih dodataka za najstylish ljeto
5 trendi modnih dodataka za najstylish ljeto

 Dodavanje modnih dodataka vašem looku odličan je način kako popraviti outfit i učiniti ga osobnijim i zanimljivijim. Ove sezone, sve se vrti oko choker ogrlica, okruglih oblika, natikača i modnih dodataka za glavu. 

Lookovi su većinom minimalistički, ali uvijek s modnim zaokretom. iako većina ovih komada ne odskače toliko i dalje stvaraju pravi statement. U nastavku donosimo 5 trendi modnih dodataka koji će vam pomoći dovesti osobni stil na jednu sasvim novu razinu.  

OKRUGLE NAOČALE

Veličina zaista nije važna, možete odabrati i XXL verziju, ali i najmanje okvire koji postoje. Sve što je važno je da se radi o okruglom obliku. 

NATIKAČE

Natikače su bile veliki trend prije nekoliko sezona, zatim su nestale i sada su se vratile za sezonu proljeće-ljeto 2016 kao možda najveći trend u svijetu obuće. Vaša kolekcija cipela neće biti potpuna bez para natikači ove sezone, a opcija je bezbroj. Ravne ili na petu svejedno je - odaberite onaj model koji najviše odgovara vašem osobnom stilu. 

ŠEŠIR

Jer bez njega jednostavno ne možemo zamisliti ljetnu sezonu!

CHOKER 

Chokeri su generalno veliki trend ove sezone i ako ga dobro stilizirate mogu biti jako cool ideja i dodatak vašem outfitu. Dolaze u svim oblicima, veličinama, materijalima - dovoljno je odabrati jedan po vlastitom ukusu i dobit ćete trendi modni dodatak za ljeto.

RINGOVI NAUŠNICE

Kao i ostatak mode 90-ih, tako se i ringovi naušnice vraćaju u modu na velika vrata. Veliki ili mali - to je vaš izbor!