5 stvari koje žene sa stilom nikad ne rade

| Fashion |

DAMSEL IN DIOR

 Znate one žene koje uvijek vidite dotjerane, sređene i moderne? One koje nose komade koje nikad ne biste spojili u jedan outfit, ali izgledaju tako dobro na njima? Kako im to uspijeva? Iako ne možete kopirati njihove magične tajne, možete pratiti njihove korake i pod svaku cijenu izbjegavati ovih 5 modnih grijeha...

NIKAD NEMOJTE PRATITI TREND SAMO ZATO 

Svaki drugi tjedan pojavi se neki novi "it" komad. Žene sa stilom, primijetit ćete, nikad ne padaju pod utjecaj kratkotrajnih trendova. Prema tome, ne morate ni vi osjećati potrebu da se okušate u baš svakom trendu. Pogotovo ne onom koji ne odgovara vašem stilu i građi tijela.

NIKAD SE NEMOJTE OBLAČITI ZA DRUGE

Žene koja zaista uživaju u modi, odijevaju se radi vlastitog užitka, a ne zbog bilo kog drugog. Posebice ne radi muškaraca. Moderne cure koriste modu kao način izražavanja i oblače se onako kako one žele zato što ih to čini sretnima. 

NIKAD NEMOJTE NOSITI ODJEĆU KOJA VAM NE PRISTAJE

Moderne cure prepoznaju važnost dobrog krojača. Nekoliko malih preinaka na odjeći može itekako napraviti razliku na bilo kojem komadu. Da, znamo da košta nešto više novaca, ali dugoročno će vam se isplatiti budu li vam komadi pristajali kao saliveni.

ATLANTIC-PACIFIC // HARPER & HARLEY
ATLANTIC-PACIFIC // HARPER & HARLEY

NIKAD NEMOJTE NOSITI ODJEĆU U KOJOJ SE NE OSJEĆATE UDOBNO

Ako ćete se cijeli dan neugodno meškoljiti jer se ne osjećate dobro u odjeći, onda je nemojte ni odjenuti. Kada se u nečemu ne osjećate ugodno, velike su šanse da će se to vidjeti na vašem govoru tijela. Čak i ako se dvoumite oko nekog outfita, preskočite ga. Nema smisla da provedete cijeli dan ili večer razmišljajući o tome kako vam ruke izgledaju.

NIKAD NEMOJTE LOŠE TRETIRATI SVOJU ODJEĆU

Znate onaj osjećaj kad dođete doma nakon dugog dana i presvučete se u piđamu, a svoju odjeću ležerno bacite na prvu stolicu ili krevet? Ili još gore, pod? To je nešto što žene sa stilom nikad ne bi učinile. Jer one svoju odjeću previše cijene. Uvijek objesite ili uredno presložite svoje stvari kako biste izbjegli nabore ili ostala oštećenja na odjeći.