5 stvari koje sve moderne cure UVIJEK imaju u ormaru!

| Fashion |

 
5 stvari koje sve moderne cure UVIJEK imaju u ormaru!
5 stvari koje sve moderne cure UVIJEK imaju u ormaru!

 Već smo više puta utvrdili da neke od najmodernijih i najtrendi djevojaka u svijetu imaju stvarno veliki broj opcija u svom ormaru... S obzirom na to da imaju pristup najnovijim komadima i to (naravno) ravno iz modne industrije - nije ni čudno da uživaju u slobodi i luksuzu odjeće o kojoj velika većina nas može samo sanjati.

Imajući upravo to na umu, primijetili smo nekoliko komada koje apsolutno sve moderne i trendi cure stalno vrte u vlastitom ormaru. I dok svaka žena stvara svoj unikatni i jedinstveni stil odijevanja i nošenja ovih komada - svejedno ih u ovoj ili onoj formi svaka i posjeduje.

U nastavku pročitajte kojih to 5 komada SVE moderne djevojke imaju u svom ormaru - i dodajte ih u svoj već danas!

ASOS Suede Trench Coat  / Zara Button Coat
ASOS Suede Trench Coat / Zara Button Coat

1. Barem jedan JAKO DOBAR kaput - Čak i kada nije tako hladno vani, moderne cure uvijek imaju jedan nevjerojatan kaput pri ruci. To je zato što upravo taj komad može pretvoriti svaki običan outfit u jedan nevjerojatno stylish.

2. Odgovarajući kroj traperica u SVAKOJ nijansi - Svaka moderna cura u ormaru ima dobar par traperica koji je savršenog kroja za njenu građu tijela - i kad to otkrije, ona zna da je upravo to komad u kojem svaki put izgleda ubojito! 

Citizens of Humanity / 7 for All Mankind / Current/Elliott
Citizens of Humanity / 7 for All Mankind / Current/Elliott

3. Dobru haljinu za SVAKU priliku - Od poslovne večere do izlazaka s prijateljicama i svega između, najmodernije cure znaju kako se pravilno obući za određenu priliku i vjerujte nam - imaju haljinu za svaku od njih. Čak i ako žive u trapericama i majici, znaju da je dobra haljina must-have

4. IT cipele u nekoliko boja - Svaka moderna cura ima THE obuću koja je praktički njezin zaštitni znak. Bilo da su to tenisice, vrtoglavo visoke potpetice ili dobar par balerinki, ona zna svoju obuću - i posjeduje je u puno varijanta. 

Gianvito Rossi Biba Pumps / Superga Cotu Sneakers
Gianvito Rossi Biba Pumps / Superga Cotu Sneakers

5. Pravu KOLEKCIJU nakita - Jedna od najzapaženijih stvari na modernim curama je kolekcija nakita koju posjeduju. Ponekad nam se čini da su čak i "uniformirane" nakitom jer nema te moderne djevojke koja trenutno ne nosi gomilu prstena ili zlatne "choker" ogrlice...