5 stilskih pravila kojih se drže sve trendi djevojke

| Fashion |

 Nije lako stalno živjeti i biti stylish (barem tako kažu). Svijet mode mijenja se iz dana u dan, trendovi dolaze i odlaze prije nego što uopće stignemo odlučiti sviđaju li nam se ili ne. Kako bismo znali u što se pak dugoročno isplati uložiti odlučili smo izdvojiti pet važnih pravila kojih se uvijek treba držati pri kupnji novih trendi krpica. Budete li se držali ovih pravila, garantiramo vam da ćete odmah imati veću kontrolu nad svojim ormarom (i bankovnim računom!). 

JEDAN OD SVAKIH PET KUPLJENIH KOMADA TREBA BITI BEZVREMENSKI

Prihvatljivi, high-street brendovi su odlični, ali ako bolje razmislite tamo zapravo ostavljate najviše novaca. Kako biste izbjegli pun ormar beskorisnih, trendi komada koje nećete dugo nositi, držite se pravila da uvijek jedan od pet kupljenih komada bude nešto skuplji, kvalitetniji i dugotrajniji komad.

ASOS PLATINUM Pointed High Heels €53.52
ASOS PLATINUM Pointed High Heels €53.52

ISPROBAVAJTE SAMO ONE (NOVE) TRENDOVE KOJI ODGOVARAJU VAŠEM STILU I OSOBNOSTI

Trendovi su uvijek uzbudljivi, posebno ako ste obožavateljica mode. Ali prije nego što kupite trendi komad budite sigurni da odgovara vašem stilu, osobnosti i da ćete ga nositi. Nemojte padati na trendove samo zato što ga nosi pola grada.  

GUCCI Cropped herringbone wool-blend wide-leg pants £650
GUCCI Cropped herringbone wool-blend wide-leg pants £650

USVOJITE "STILSKU UNIFORMU" OD 3 KOMADA

Ovo pravilo ne vrijedi samo za one dane kad nemate što obući. Tako zvana stilska uniforma od tri komada idealan je način kako suziti izbor komada koji vam nedostaju u ormaru ili što trebate potražiti. Bilo da se radi o trapericama, bijeloj košulji i šalu ili pak biker jakni, uskim trapericama i bijeloj majici - ova tri komada bit će "oni" IT komadi u vašoj kolekciji kojima se uvijek vraćate i koji će vas spasiti svaki put kad se oblačite u žurbi. Ulaganje u ova tri komada nikad nije bacanje novaca! 

One Teaspoon Awesome Baggies Jeans €183.09
One Teaspoon Awesome Baggies Jeans €183.09

KUPUJTE KOMADE KOJE MOŽETE NOSITI NA NAJMANJE 3 RAZLIČITA NAČINA

Statement komade teško je zaobići, ali ako određeni komad možete nositi isključivo na jedan jedini način, vrlo vjerojatno nije vrijedan kupnje. Komadi koje možete nositi iznova i to na više načina dati će vam puno više zadovoljstva i uzbuđenja.  

Zara Maxi Coat
Zara Maxi Coat

BASIC KOMADI STVORENI SU ZA PONAVLJANJE

Postoje određeni komadi odjeće na svijetu koji su doslovno i stvoreni da ih stalno nosite. Njihova multifunkcionalna svrha je razlog zašto ih trebate. Primjerice, bijela t-shirt majica stvorena je da ju stalno nosite! Iskoristite svoje klasične majice, traperice i jakne do maksimuma.

Topshop Faux Leather Biker Jacket $24.00, Missguided zazula faux suede biker jacket mustard £40.00, Zara BIKER JACKET 359.90 HRK
Topshop Faux Leather Biker Jacket $24.00, Missguided zazula faux suede biker jacket mustard £40.00, Zara BIKER JACKET 359.90 HRK